Designdagar i Göteborg

I höst är det åter dags för Svenska Trädgårdsdesigners event, Designdagarna. Genom åren har det blivit ett populärt och välbesökt event som riktar sig till alla yrkesverksamma och studerande inom trädgård och landskap med intressanta föreläsare inom trädgårdsdesign, både svenska och internationella. Det utlovas två fullspäckade dagar fyllda av inspiration och nätverkande.

Här är några av föredragshållarna: Marika Delin ska berätta om skogsnära trädgårdar, Nina Ekelund Thelberg som är certifierad inom Hållbar Trädgårdsdesign ska berätta mer om detta, Henrik Sjöman ger tips på buskträd som kan användas i trädgårdsgestaltning och från Storbritannien kommer PollyAnna Wilkinsson som driver Studio Pollyanna – en flerfaldigt prisbelönt landskapsdesign-studio.

Föreningen vars syfte är att verka för kvalitet, kompetensutveckling och yrkeskunskap inom området design av trädgårdar och landskap har under tio år arrangerat Designdagarna på Ulriksdals Slottsträdgård utanför Stockholm. Efter önskemål om att skifta platsen arrangerar de år eventet på nya Liseberg Grand Curiosa Hotel den 14–15 november.

Läs mer: www.svenskatradgardsdesigners.se

Källa: Svenska Trädgårdsdesigner